O Nama i Servis


RBBike-hr.com je najbolje mjesto za kupnju električnih bicikala i romobila na internetu. Naša stručnost i predanost kupcima su naša glavna prednost. Kao jedni od najspecijaliziranijih trgovaca, nudimo vam najširi izbor najboljih i najkvalitetnijih proizvoda po konkurentnim cijenama.

Naša online trgovina omogućuje vam da kupujete iz udobnosti vlastitog doma ili dok ste u pokretu, bez brige o radnom vremenu ili isporuci vašeg bicikla ili opreme. Naša brza i pouzdana dostava osigurava da će vaša kupnja biti isporučena u najkraćem mogućem roku.

Naš tim stručnjaka za bicikle i romobile uvijek je spreman pomoći vam u odabiru savršenog proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe. Naša usluga je prijateljska, brza i profesionalna, a mi smo posvećeni pružanju najbolje moguće usluge našim kupcima.

Kupnjom na RBBike-hr.com, ne samo da ćete dobiti kvalitetan proizvod po konkurentnoj cijeni, već ćete biti sigurni u svoju kupovinu. Svakom kupnjom kod nas dobivate jamstvo za vaš proizvod te stručnu podršku našeg tima stručnjaka za bicikle i romobile.

Stoga, ako tražite najbolji izbor električnih bicikala i romobila na internetu, uz stručnu podršku i najbolju uslugu, ne tražite dalje od RBBike-hr.com.

 

                                   SERVIS

Naš stručni partnerski servis osigurava da se svaki mogući problem riješi brzo i efikasno.

Servis Zagreb: 

https://www.rombike-su.hr

Rombike, servis električnih romobila & bicikala

Trnjanska cesta 47

10000, Zagreb